onsdag den 18. september 2013

Støt Mille - kampen for livet

(Scroll down for english)

Camilla Pedersen blev landskendt i sommeren 2013, da hun som den første danske kvinde nogensinde kom under ni timer på Ironman-distancen og blev europamester både på den halve og hele distancen, ligesom hun blev nummer 2 til VM. Fremtiden så lys ud, og kvalifikationen til verdens hårdeste Ironman på Hawaii var sikret.


Desværre var hun tirsdag den 3. september i et alvorligt uheld under en træningstur, og lige nu kæmper hun for livet på Odense Universitets hospital.

Hvilken tilstand Camilla vågner op i, vides ikke på nuværende tidspunkt, men desværre er det sikkert, at hendes indtægtsgrundlag som professionel triatlet ikke kan opretholdes, da hun ikke foreløbig kommer til at konkurrere.
- Vi ønsker at samle ind til Mille, så økonomi ikke skal være en bekymring for hende, når hun vågner, men derimod kan koncentrere sig om at genoptræne og vende tilbage til livet, så vi får vores allesammens glade, smilende pige tilbage. Hende savner vi, og vi vil kæmpe sammen med hende, men indtil da vil vi forsøge at fjerne de bekymringer, vi kan, siger Camillas veninde Janni Møller Thomsen, der valgte aktivt at hjælpe til med at sætte struktur og organisering på indsamlingen, da hun hørte om den.
- Vi står alle med følelsen af afmagt overfor Milles kritiske tilstand, og vi kan ikke hjælpe hende tilbage til livet, men på denne måde kan jeg konkret bidrage til, at hendes tilbagevenden bliver lettere, og det vil jeg på alle måder bidrage positivt til, hvis jeg kan. Hun har bidraget utroligt positivt til mit liv, og jeg kan jo læse på de sociale medier, at jeg ikke er den eneste. Det er meget rørende, smiler hun.

Janni Møller Thomsen er løbende i kontakt med Camilla Pedersens familie, der har accepteret indsamlingen, og gennem kontakt til Camillas bankrådgiver er der oprettet en separat lukket konto under Camillas konto:
- Det er meget vigtigt for mig, at vi ikke gør noget, som familien ikke ønsker. Familien kæmper kampen med Camilla i Odense, og er meget glade for den store opbakning, søde ord og tanker, der bliver sendt til Camilla. Det varmer dem at vide, at så mange tænker på hende i denne svære tid.

Camilla Pedersen blev opereret både den 3. september og den 4. september, og derefter lagt i kunstigt koma. Hendes tilstand betegnes stabil, men stadig kritisk.

Landstræner Michael Krüger sørger for opdatering af Camillas situation på.:
www.triatlon.dk

Ønsker du at give et bidrag til Camilla, kan du gøre det på en af følgende måder:


Handelsbanken:
Reg.nr. 7637
Kontonummer 7503867


Swiff-adresse:
HANDDKKK
Konto: DK5476370007503867 


Spørgsmål til ovenstående indsamling rettes til Janni Møller Thomsen på Jannimt@live.dk

English:

European champion Camilla Pedersen is still in a critical condition after her accident the 3rd of September and she is kept in a coma in Odense, where her family isby her side.
As a professional athlete she is making her living from winning races and due to her accident, she will not be competing for a while.
We know her personal economy will be a concern for her, when she returns to life, and therefore we are trying to gather donations to help her financially, so her main focus can be on health issues and rehabilitation.

If you want to donate, please use following account no. in Handelsbanken.
Registration: 7637
Account: 7503867


Or use Swiff:
Swiff: HANDDKKK
Account: DK5476370007503867


We are working on a better solution for international transfers.

If you have questions, please contact Janni Møller Thomsen (Jannimt@live.dk)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar